Patra Voice
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Η ΕΛΑΣ έχει πάρει τα μέτρα της και για τους «αιωνίους»


Ενα γκρουπ 3.200 καρναβαλιστών, «Ολυμπιακών» φρονημάτων, στο οποίο έχουν γίνει δεκτοί και μερικοί… Παναθηναϊκοί (!), όπως και τα οπαδικά στέκια των «αιωνίων» αντιπάλων στην Πάτρα, βρίσκονται στο μικροσκόπιο της τοπικής Αστυνομίας, για προληπτικούς λόγους.

Η απευθείας αυριανή (8:30μ.μ.) τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, την ώρα που θα «πάλλεται» καρναβαλικά η πόλη, έχει τύχει ειδικής μέριμνας από την Ασφάλεια, προκειμένου ν’ αποφευχθεί κάθε ανεπιθύμητη κατάσταση.

Μέχρι χθες, δεν υπάρχει κάποια ανησυχητική πληροφόρηση, ωστόσο η ΕΛΑΣ έχει λάβει τα μέτρα της, διότι ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει ποιες μπορεί να είναι οι αντιδράσεις μετά την έκβαση του κρίσιμου ποδοσφαιρικού αγώνα, που αρκετές φορές στο παρελθόν συνοδεύτηκε από έξαψη οπαδικών παθών!

Προ εβδομάδων, όταν διεξήχθη στην Πάτρα το «Final-4» του Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης, με τη συμμετοχή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι Αρχές είχαν λάβει τα αναγκαία προληπτικά μέτρα, ενώ ματαίωσε τη σύγκρουση χούλιγκαν, οι οποίοι είχαν «πολεμοφόδια» στα πορτ μπαγκάζ των αυτοκινήτων τους, ενώ είχαν προμηθευτεί πέτρες από περιοχή του Αγίου Βασιλείου Ρίου, τα οποία εντοπίστηκαν σε έρευνα που έγινε στα οχήματά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπεύθυνος του «ερυθρόλευκου» καρναβαλικού γκρουπ εκκλήθη και παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια, δίνοντας την διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται τα μέλη του να μετάσχουν σε οπαδικές διενέξεις.



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Γ. Ρώρος: Είμαστε φτωχότεροι όλοι σήμερα…

news

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ!

news

Τι συζήτησαν τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη

news