Patra Voice
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΤΡΕΙΣ… ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΑΝΤΙ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΕΤΙΔΗ! Η ΠΑΤΡΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!


Με την συμμετοχή ελάχιστων δημοτών και τη στήριξη των γνωστών κομματικών μελών του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε η αντι- συγκέντρωση που είχε εξαγγείλει η Δημοτική Αρχή Πάτρας για σήμερα Παρασκευή το πρωί,  στο Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, για άλλη μια φορά έριξε το μπαλάκι στην Κυβέρνηση, αρνούμενος να στηρίξει τους συμβασιούχους στον δικαστικό τους αγώνα, για παραμονή στην εργασία τους!

 

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του προς τους
συγκεντρωμένους, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Οι κυβερνήσεις διαχρονικά, παίρνουν μέτρα για να κάνουν κόλαση τη ζωή των εργαζομένων και χρησιμοποιούν το φόβο της ανεργίας για να τους καταπιέσουν και να τους υποχρεώσουν να μην έχουν μόνιμη δουλειά, αλλά να «προσκυνούν» για λίγους μήνες εργασίας.

Έχουν σημαία τους το «διαίρει και βασίλευε», αλλά οι εργαζόμενοι,εκείνο που πρέπει να προσέξουν, είναι το να μην διασπαστούν. Αυτό θέλουν τα δικηγορικά γραφεία, αλλά και οι πολιτικοί εκπρόσωποι των
κυβερνόντων στην Πάτρα, που μιλούν για «ωφελούμενους» και όχι εργαζόμενους.

Αργά ή γρήγορα θα φανεί ποιοι πάνε με το ψέμα και ποιοι είναι αυτοί  που εκμεταλλεύονται και κερδίζουν από την αγωνία των εργαζομένων.

 


Σχεδόν σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, όλους τους προηγούμενους μήνες, είχαμε από την μια πλευρά τους υποκριτές, αυτούς που υπηρετούν το σύστημα και από την άλλη εμάς. Και ο Πατραϊκός λαός, προς τιμή του,
δεν τους επιβράβευσε. Τους είπε πονηρούληδες και άθλιους, γιατί εκμεταλλεύονται το ιερότερο πράγμα, την εργασία. Εκμεταλλεύονται τους απελπισμένους ανθρώπους.

Εμείς, τη Δευτέρα θα πάμε στη ρίζα της αιτίας, στην κυβέρνηση, στο Υπουργείο Εσωτερικών να ζητήσουμε για εκατοστή φορά, αυτά που δικαιούται ο Δήμος μας».

 



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Ξεκίνησε και επίσημα ο Οδοντωτός

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η Ρούλα απαντά με μήνυση στον Μάνο για όσα είπε περί σπέρματος και…μαγικών!!!

news

Το ΚΙΝΑΛ φέρνει στη Βουλή τις σχολικές καθαρίστριες

Χρήστος Βεργαναλάκης