Patra Voice
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ετοιμη για αποχώρηση και η ομάδα Αχτσιόγλου (με Σία μέσα), αλλά προβληματίζεται κιόλας…


Υπέρ της αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τάχθηκε την Κυριακή (19/11), ο Νάσος Ηλιόπουλος κατά την εισήγησή του στην πανελλαδική στη σημερινή πανελλαδική σύσκεψη της τάσης «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου.

Μετέχει και η Σία Αναγνωστοπούλου, που ετοιμάζεται κι αυτή να αποχωρήσει εφόσον η απόφαση είναι συλλογική.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ηλιόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, καλύτερα να έχεις να ανέβεις ένα δύσβατο βουνό παρά να σε ρουφήξει ο βούρκος».

Επισημαίνεται, μάλιστα, πως εκείνος ήταν και το πρόσωπο που συνάντησε στα μέσα της εβδομάδας τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα.

Πάντως, αν και τα ηγετικά στελέχη της τάσης, Έφη Αχτσιογλου, Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Τζανακοπούλος δεν τοποθετούνταν δημόσια, οι εκτιμήσεις, μέχρι σήμερα, γύρω από την απόφαση της ομάδας Αχτσιόγλου έγερναν προς την δύσκολη επιλογή της αποχώρησης.

Μέσα στην τάση «6+6», σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν εκείνοι που προκρίνουν την αποχώρηση τώρα, αλλά και εκείνοι που βρίσκονται στην γραμμή παραμονής στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο το συνέδριο του Φεβρουαρίου η ακόμα και τις ευρωεκλογές.

Επιπλέον προβληματισμός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι το πώς θα αντιληφθεί η βάση του κόμματος την περίπτωση αποχώρησης της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν, δηλαδή, εκλειφθεί ως ένα βήμα κοινής συμπόρευσης με την «Ομπρέλα» η όχι.



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Τετάρτη πρωί στον ΙΝ Αγίου Ανδρέου η κηδεία του Δημήτρη Αλεξίου

news

Ξεκινά η διάθεση προσκλήσεων για την εκδήλωση αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο την Κυριακή στον πολυχώρο Αίγλη

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει η Γέφυρα. Να επέμβει τώρα ο Εισαγγελέας!

news