Patra Voice
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Καρφιά και αιχμές γνωστού προπονητή κατά Λιόλιου για την επιλογή Διαμαντίδη!


Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Δημήτρη Διαμαντίδη στην ΕΟΚ σε θέση συμβούλου στο αναπτυξιακό κομμάτι, ο γνωστός προπονητής Κώστας Σορώτος με μια αιχμηρή ανάρτηση άφησε απορίες-υπονοούμενα για πράγματα που γίνονται στο Ελληνικό μπάσκετ και δεν μπορεί να κατανοήσει και έκανε λόγο για ….ΔΗΘΕΝΙΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Στο Ελληνικό μπάσκετ γίνονται πράγματα που εγώ αδυνατώ να κατανοήσω. Πως μπορείς να γίνεις σύμβουλος σε έναν τομέα με τον οποίον δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου, πως μπορείς να διδάσκεις σε σεμινάριο προπονητικής και σε σχολές προπονητών όταν δεν είσαι προπονητής;

Μάλλον εγώ θα φταίω που δεν μπορώ να κατανοήσω τόση πρόοδο και τόση τεχνοκρατία. Κυρίως δεν μπορώ να κατανοήσω πως όλοι όχι μόνο δεν αντιδρούν αλλά επιβραβεύουν κιόλας.

Ίσως δεν μπορώ γιατί ποτέ δεν μου άρεσε το σανό, ίσως γιατί ποτέ δεν κατάπινα ότι μου πλασσάρανε και γιατί πάντα εμπιστευόμουνα την λογική και την αλήθεια και δυστυχώς μπορούσα να καταλάβω……..

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝΙΑ….

Υ.Γ. Επίσης σταματήστε να εμπορεύεστε όνειρα των παιδιών με ψεύτικους παραδείσους από τους οποίους κανένας η στην καλύτερη περίπτωση ελάχιστοι επέστρεψαν καλύτεροι παίκτες…



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Φοιτητής έπεσε στο κενό από το δωμάτιό του στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών

news

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η αγορά της Πάτρας – Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή

news

Χωρίς Λιτανεία της Τιμίας Κάρας του Αγ. Ανδρέου και ο φετινός εορτασμός το σαββατοκύριακο

Χρήστος Βεργαναλάκης